Skadet

Posted: 20. maj 2010 in Ikke kategoriseret

Der har selvfølgelig været en årsag til at jeg ikke har opdateret min hjemmeside den seneste tid. Årsagen er en skulderskade som har forhindret mig i at kaste spyd. Det er bare pisse ærgerligt, men jeg håber på at jeg kan få en hurtig mr-skanning, så jeg kan få et overblik over skadens omfang. En operation kan derfor være på tale. Dansk atletik forbunds har skrevet en kort artikel om min sitiation. Denne kan læses nedenfor.

Skulderskade slukker Møllers EM-drøm Udskriv E-mail
Skrevet af Jeppe Weinreich
onsdag 19. maj 2010

Lars Møller kommer ikke i landsholdstrøjen i år

Image

Intet nyt er som regel godt nyt. Det gælder dog sjældent, når en atlets ellers flittigt opdaterede hjemmeside stopper sin nyhedsstrøm. Så plejer det at tyde på en skade, og det er da også det, som Danmarks bedste spydkaster, Lars Møller (Århus 1900), har pådraget sig.

”Ja, jeg har ikke kunnet kaste i et stykke tid nu pga. smerter i skulderen. Det ser ud som om, at det er den samme skade, som jeg døjede med sidste år, hvor ledlæben i skulderen var læderet,” lyder det fra de seneste fire års danske mester, der i år skiftede fra Sparta til Århus 1900.

Sæsonen er slut
Hans nye klub havde med tilgangen håbet at kunne vinde mændenes DM-titel i spyd i år – for første gang i klubbens historie. Det bliver i hvert fald ikke Lars Møller, der vinder titlen for dem i år. Selv om han ikke har fået en MR-scanning endnu – han håber, at der kan blive en ledig termin om to uger – så vurderer han, at sæsonen for hans vedkommende allerede er slut. Selvsagt en dyb skuffelse for den 28-årige kaster, hvis chance for at komme med til et stort mesterskab aldrig tegnede bedre end tidligere på sæsonen.

”Under træningslejren i Sverige i foråret havde jeg nogle ekstremt lange kast. Jeg har aldrig været i bedre form, men når det gør ondt at kaste, så går det sjove af det,” siger Lars Møller, der i sin eneste optræden i den nye klubdragt trods alt nåede at sætte klubrekord med 71.09 meter i Arles i slutningen af marts.

Kamp om landsholdsplads
Med Lars Møller ude står det også klart, at der efter fire år med den danske mester på landsholdet skal findes en ny mand ved den forestående landsholdsudtagelsesmatch på Østerbro om godt to uger. Alt tyder på, at det bliver en duel mellem Torben Wolf (Esbjerg AM) og Gert Skals (Århus 1900). Sidstnævnte har dog været plaget af en albueskade – og kastede således kun én gang sidste år – men meldes nu på vej tilbage.

Og Lars Møller? Han agter da at komme tilbage på holdet igen.

”I min karriere har jeg nu kunnet kaste i ti år uden skulderskader, hvilket er ret sjældent. Det er slut for i år, men jeg kommer stærkt igen,” siger Lars Møller, der nu i stedet sigter mod VM i Sydkorea i 2011.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s