De danske mesterskaber 2010

Posted: 10. august 2010 in Ikke kategoriseret

Dm i spydkast blev afholdt i Odense i den foregående weekend. Desværre blev det uden min deltagelse, da jeg blev skulderskadet i starten af april og har efterfølgende været igennem en operation. Skulderen heler heldigvis hurtig og lægen ser ingen bekymringer i, at jeg kan kaste på fuld styrke og med fuld bevægelighed til næste år.

Men selvom jeg ikke selv kunne deltage i weekendens konkurrence, havde jeg alligevel valgt at tage turen forbi Odense for at se spydkastkonkurrencen, som i år var fordelt ud over to dage;  med indledende lørdag og finale søndag.

For første gang i mange var nogle af spydkastens “grand old boys” tilmeldt.  Jeg har på fornemmelsen af de lugtede en nem medalje i spydkast.  Men hvis jeg tager fejl, så er de vel også at finde til DM næste år? Hvis de altså tør!:)

For at gøre noget anderledes i år, medbragte jeg mit lille kamera som jeg optog lidt video på. De blev så til små 16min som jeg har lagt på videosiden vimeo.com. De 16 minutter er en slags dokumentarfilm/dogmefilm  af finaledeltagerne under DM i spydkast 2010. Enjoy:-)

Kommentarer
 1. Scherwin siger:

  Stort tillykke til Ricardo….fed video ellers. Hvordan går det med skulderen? Har du fået bevægeligheden tilbage?

 2. Richard Askholm Knudsen siger:

  Hej Lars! Tak for din fine profilering, sponsorkontrakterne vælter ind af døren, og tak for det. Dog havde vi en mundtlig aftale om ikke at vise billeder/film af maveregionen. Men en god og sjov dogmevideo om spydpensionisternes fremmarch. Vi ses og hilsen tilbage til mor Christina overthere God Bless America.

  Richard Champ 2010

 3. Jakke siger:

  Hvem er ham den Buddha lignende figur i starten af filmen?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s