Spydtræf i Aarhus

Posted: 23. marts 2011 in Ikke kategoriseret

Til spydkastere og spydkasttrænere

I inviteres hermed til spydkast-træf i Aarhus. Sæt derfor stort kryds i kalenderen den 9. april klokken 12.00.

Ideen med et spydkast-træf

Talentmassen i spydkast har ikke været stor de senest år, men heldigvis ser det nu ud til, at de mange spyd – som har samlet støv og rust i diverse redskabsskure – er ved komme i brug igen. På dén positive baggrund vil jeg gerne være med til at støtte de mange spydkasttalenter og hjælpe dem på rette vej ved at tage initiativ til at starte en interessegruppe i spydkast – ”Spydkastgruppen”.

Ideen er taget på eget initiativ og fungerer derfor uafhængig af andre instanser. Jeg er selv aktiv spydkaster, landsholdsdeltager og dansk mester en del gange. Jeg brænder for spydkastsporten men har i mange år savnet en interessegruppe, hvor man kan udveksle erfaringer, trænings ideer og kaster sammen. Derfor har jeg taget initiativ til at starte denne gruppe. Jeg håber, at kastere, trænere og klubber vil bakke min ide op, således at vi kan udvikle spydkastkulturen i Danmark i et mere synligt miljø og som støtte til de lokale initiativer, der sker rundt omkring.

Hvem kan være med?

Jeg forestiller mig at ”Spydkastgruppen” består af yngre talentfulde spydkastere over 15 år, og aktive seniorer, som alle brænder for sporten. Personlige trænere for aktive er yderst velkomne – faktisk mener jeg at deres deltagelse er det mest optimale. Nye trænere er der altid brug for i vores sport. Øvrige trænere, forældre, klubledere og andre er også meget velkomne til at deltage.

Programmet

Kl. 12.00: Vi mødes i kastegården ved Århus 1900’s klubhus med velkomst.

Kl. 12.10 – 14.00: Teknisk træning. Vi kaster spyd sammen og tager video af træningen, så vi senere på dagen kan se på det. I skal medbringe jeres egne spyd.

Kl. 14.00-14.30 Bad og omklædning

Kl. 14.30-16.00: Vi mødes (lokalitet oplyses senere) og video fra kastetræningen analyseres og diskuteres.

Medbragt frokost spises under mødet. Under frokosten vil der også være tid til at snakke om ”Spydkastgruppen” – formål, kommende aktiviteter, gode ideer osv.

Har I spørgsmål så kontakt mig endelig. Min email-adresse er: persofit@hotmail.com Men ellers er seneste tilmelding til det første træf den 1 april 2011 (pr. mail).

Med venlig hilsen

Lars Møller

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s